Verzenden & retourneren

Wil jij je bestelling retourneren? Dan vul je ons retourformulier in. Binnen 7 dagen ontvang jij het aankoopbedrag teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt. 
 
Breng het pakket naar een PostNL, DPD, of DHL servicepunt. Bewaar altijd het verzendbewijs zorgvuldig, want dit is jouw bewijs dat je het pakket hebt verstuurd. 

Vul ons retourformulier zo volledig mogelijk in en stop deze bij het product, in de verpakking. Het pakket moet naar onderstaand adres worden verstuurd:

COVERLOVERS
AFDELING RETOUREN (o.v.v. bestelnummer)
MINOSSTRAAT 3
5048CK TILBURG
Breng je pakket naar een PostNL-servicepunt. Bewaar altijd het ontvangstbewijs dat je van het servicepunt van PostNL ontvangt. Vul het retourformulier volledig in en stuur deze in de doos mee terug. Het benoemen van een retourreden is niet verplicht maar wij willen dat graag weten om onze service te verbeteren. Stuur het pakket naar onderstaand adres (zie ook het formulier):

Je bedenktermijn:
Binnen 14 dagen na ontvangst van je pakket, heb je de mogelijk om je bestelling terug te sturen. Indien je het pakket niet gelijk terugstuurt, dan moet je binnen 14 dagen na ontvangst ons laten weten dat je jouw aankoop wilt retourneren. Hierna heb je nog uiterlijk 30 dagen om de aankoop terug te sturen. Indien je hier gebruikt van maakt, dan kan je mailen naar: hello@coverlovers.nl.

Product ruilen
Wil je het product ruilen en niet retourneren? Ook dan kan je het retourformulier invullen en hierop vermelden welk product je wilt ontvangen. Eventuele verrekening vindt later plaatst. Van belang is wel dat het geretourneerde product redelijkerwijs in ongebruikt en goede staat is.

​​​​​​Retourafhandeling
Wanneer we jouw retourpakket hebben ontvangen en het pakket in orde blijkt te zijn, dan ontvang je binnen 7 werkdagen je aankoopbedrag terug. Dit gebeurt op dezelfde manier zoals je hebt betaald, voor zover dit mogelijk is voor ons. 
Retourkosten
De retourkosten van de retourzending zijn voor de rekening van de klant.  We hopen op jouw begrip hiervoor. CoverLovers staat voor een duurzame oplossing om oud meubilair een nieuw leven te geven. Naar onze ervaring bestellen klanten eerder als ze gratis kunnen retourneren. Wat resulteert in meer retouren, wat slecht is voor het milieu. Daarnaast zijn wij geen groot bedrijf en hebben simpelweg niet dezelfde middellen als die van de grote webshops.Bedenk daarom altijd goed of dat hoes past op je meubelstuk en neem indien nodig contact met ons op voor passend advies
TERUG NAAR BOVEN